چهل و نهمین گردهمایی علمی انجمن جراحی چاقی و متابولیک ایفسو - شاخه ایران در ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با چهارمین کنفرانس علمی مروری بر جراحی چاقی اصفهان با حضور جمعی از متخصصین و جراحان حوزه جراحی چاقی به میزبانی مشترک گروه جراحی درونبین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بیمارستان و مرکز قلب سینا در هتل شیخ بهایی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی انجمن جراحی چاقی و متابولیک ایران، دکتر علیرضا خلج رئیس انجمن علمی جراحان درونبین ایران در حاشیه برگزاری این کنفرانس عنوان کرد: این جلسه یک روزه با هدف تبادل نظر و اشتراک تجربیات و تحقیقات پزشکان و جراحان حوزه جراحی چاقی سراسر کشور و با موضوع «برخورد با شکست یا عود مجدد بعد از جراحی چاقی» تشکیل شد.
وی افزود: در این دوره پنلهای مختلفی همچون تغذیه در شکست یا عود بعد از جراحی چاقی، انواع Redo Surgery، جراحی مجدد بعد از اسلیو گاسترکتومی، بایپس کلاسیک، بایپس امگا و بایپس ساسج و همچنین بررسی عوارض بعد از جراحی چاقی توسط کمیته علمی، اساتید برجسته و مدعوین گرامی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت که خروجی آن میتواند نقش بسزایی در تحقق اهداف نظام سلامت و همچنین ارتقاء کیفیت خدمات به بیماران داشته باشد.
در پایان دکتر خلج ضمن تشکر از گروه جراحی درونبین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در برگزاری این گردهمایی و همچنین تأکید بر استمرار چنین برنامههایی در آینده، خاطرنشان کرد: در سطح کشور شهرهای مختلفی همچون تهران، شیراز، اهواز و … در زمینه جراحی چاقی فعال هستند، اما معتقدیم اصفهان با بهرهمندی از جراحان، متخصصین و تیم درمانی برجسته و همچنین مجهزترین تجهیزات پزشکی به عنوان یکی از شهرهای موفق کشور در حوزه جراحی چاقی به حساب میآید.
